.

people in black

Friday, October 1, 2010

contest senyuman maneh

okeyh. sekarang contest seterusnya pula. hahaha..
(kau nie tak bosan ker sadiq asyik join contest jer ha??) :p
contest nie pula dibuat oleh gadis kampung separa bandar. huhu. contest nie mudah jer. readers hanya perlu hantar foto yang anda rasa itulah senyuman paling maneh anda. hehe. due date contest nie pada 10 october 2010. jadi, sesiapa yang berminat nak join sila ke sini yer.
so tadi korek-korek lah juga foto-foto yang dah bersarang dalam lappy aku nie ha. godek punya godek terjumpalah foto nie.

*******

*******

*******
chalie's angel. haha!
nie foto siblings aku. yang tak ada dalam nie just abang aku jer. hehe. foto nie di snap time aku pergi family holiday kat port dickson. best ouh. boleh mandi swimming pool dengan laut.
tapi nanti muka aku gelap! huh!

orang bertuah yang akan di tag adalah :

6 comments:

eykameow said...

bukan rules dia nak kau antar muka senyuman manis kau je ke????? yg kau pegi masuk gmbar sibling kau awat nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

miss sadiq! said...

@eykameowboleh hanta picx ramai2 gak ler.. cube bace rules die balek..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest =)

miss sadiq! said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdArsame-same. :)

seri said...

manis lah tu? phewiiitt ~

miss sadiq! said...

Manis cikit jer, Ahaks, :D