.

people in black

Wednesday, October 20, 2010

MISS call :)

tadi time tengah berfacebooking and blogwalking, tiba-tiba handset aku vibrate. normal lah tu kan. aku baru jer nak angkat phone tapi rupa-rupanya just a misscall jer. then, aku tengok lah siapa yang misscall aku. terkejut beruk makye aku bila tengok nama I.S (bukan nama sebenar) tertera kat skrin phone!

biar betul. I.S dah lama sangat-sangat kot tak contact aku. paling last pun time I.S bagi message raya. urmm. pelik nya. tapi dalam hati, aku rasa happy sangat-sangat! sebab kiteorang dah lama tak sembang. tak macam dulu lagi. so sad. tapi aku tak tahu apa motif I.S misscall. saja-saja jer ke? entah lah.


Dear I.S,
AKU RINDU KAT KAU LAH! :')

4 comments:

masam.atie.manis said...

sape tuh sadiq, heeee~ :)

miss sadiq! said...

hahaha..
kawan aku ler..

seri said...

phwiiitt siapa tu?? hoho

miss sadiq! said...

Adeee lar. Hihihi.