.

people in black

Wednesday, October 6, 2010

sleepy mood

huwarrghh. sekarang jam kat lappy dah menunjukkan pukul 2.43 am. dan sekarang aku sangatlah mengantuk. then, duduk berjegil mata lagi buat entri nie buat apa?! huh!
tapi tak apa aku just sekejap jer nak mencapub kat blog aku nie. haha! penat kot hari nie. tadi nie pun aku dengan member-member kolej aku pergi tengok majlis penutupan SUKEM kat stadium. SUKEM tu shortform untuk sukan universiti kebangsaan malaysia. meriah lah juga dengan semangat gelombang oren yang membara! haha! so overall kolej aku, kolej keris mas dapat tempat ke-4 untuk SUKEM nie. not bad lah. bangga kot. hehe.

gelombang oren!

wirawati keris mas! hehe..

fotografi session

ok lah readers. dah mengantuk sangat nie. huhu. good night yer semua. :)



p/s: aiyo. lab report tak siap lagi! =_='

2 comments:

seri said...

amboii ko p penutupan ea?? report buattt !!

miss sadiq! said...

Pergi weyh. Saje nak buang mase. Kah3!