.

people in black

Monday, October 4, 2010

good luck adik !

entri kali nie aku tujukan special untuk adeq aku yang sorang nie, syida. haha! budak nie esok dia akan sit for her PMR examination 2010. kah3. padan muke kau! opssss silap! hehe.
pmr's candidates
my advices to you :
  • breakfast dulu sebelum pergi sekolah


  • masuk dewan exam dengan kaki kanan dulu


  • sebelum start exam baca bismillah/doa dulu


  • fahamkan soalan betul-betul

  • jangan gelabah/panik bila nak jawab soalan


  • jangan check jawapan bila dah habis exam


  • berdoa dan bertawakal banyak-banyak

jadi diharap agar anda dapat menjawab exam PMR nie dengan baik dan jayanya yer. jangan hancurkan your parents's hopes k! good luck ! :)

12 comments:

nur iema said...

gudluck jgak utk syida,
chaiyokk!!!
from,
cik iema yg maness...hik3

miss sadiq! said...

baeknyer cik iema yg maness nie..
hahahaha!!

nur iema said...

asal ko pny jam laen? aku post td dh kul 10 or 11. ni pesal lak naek kul 8.51 AM laa tuh? hahaha

pemetik bintang said...

ahaha
tibe2 tringt masa spm kat taiping dulu ;D

miss sadiq! said...

@nur iemajam blog nie ngok ngek kowt.. haha..

miss sadiq! said...

@pemetik bintanghuhu.. betul3.. naseb baek dah lepas dah spm.. hihi..

Kira Rose said...

dia syik mnagis je sbb ic hilang, AHHAHAHAHAHA

Syidora :) said...

Sadiqqq! Thnkss ohh :') Terharu aku. ehhe,
npe kau buat lmbat entry nih? sedih tau. byk tips kau bg tp aku tak ikut. iskisk T_T thnx fr ur wish. I will do my best :') Doa kan sayaaaaa ^^

miss sadiq! said...

@Kira Rose syida tu memang. loklaq! huhu..

miss sadiq! said...

@Syidora :) ko memang x dgr nasihat org kan?? huh! do ur best!

seri said...

aku pun nak pmr lagi je rasa, senang pun senang ;((

miss sadiq! said...

Huhu. Betul3!