.

people in black

Sunday, October 31, 2010

6th paper : amali kimia !

alhamdulillah. 5 paper final dah pun lepas! huh! lega! tapiiii...
semua paper yang dah lepas nie, semuanya tough-tough ler. susah lor bagi aku yang kurang cerdik nie nak jawab soalan-soalan yang susah macam tuh. haiyo. hubungan etnik pun susah! perghhh. tapi, apesal past year paper lagi senang huh? ini DISKRIMINASI ! haha!
"Diskriminasi ditakrif sebagai pandangan, pemikiran dan kepercayaan nagatif oleh seseorang atau sekelompok etnik terhadap anggota atau kelompok etnik lain yang mempengaruhi perilaku pihak yang berpandangan negatif. Tuntasnya, diskrimasi ialah perbuatan membandingbezakan seseorang individu atau sesuatu kelompok etnik lain berasaskan ciri-ciri etnik semata-mata."
( sumber : buku hubungan etnik)
huh? soalan nie aku betul tak tadi eh? haha! what the fishcake?
moOd : deppressed

never mind lorh. let by gone be by gone.(apa makna nya entah. hehe) so kepada kawan-kawanku, semoga berjaya untuk paper second last kita nie ya! go go amali kimia! aissshh. papai!
yellow+pink=sirap bandung. =___=''

4 comments:

eykameow said...

banyakkan lah berdoa dan baca al quran..mesti Allah tolong punya :) tak sabar nk tggu ko blk umah!!!

miss sadiq! said...

isk3.. cuak lor..
thnx 4 da advice ! :)

seri said...

wahhh, air jagung ! nak jugak, hahaha

miss sadiq! said...

LOL! Air jagung ngn air bandung seyhh! :D