.

people in black

Friday, October 29, 2010

4th and 5th paper : academic communication and hubungan etnik !

wah! cepatnya masa berlalu. sedar tak sedar rupanya dah 3 paper dah habis! huhu. ok next mission for the next 2 paper. esok, AHAD yer kawan-kawan. dan hari AHAD nie jugalah aku ada 2 paper yang menanti. huh! ahad kot. hari untuk semua orang bersenang-lenang dengan beristirehat. tapi nak buat macam mana kan. dah jadual nya macam tu. follow jer lah.

8.30 pagi : academic communication
3.30 petang : hubungan etnik
hey, hari ini hari SABTU lah. haha! aku suka sangat hari ini. :D
30 october 2010
terima kasih banyak-banyak yer kat family and kawan-kawan ku yang wish. jasa anda dikenang ! heee~

4 comments:

nur iema said...

http://nuriema-daprincess.blogspot.com/2010/10/selamat-hari-tua-sahabat.html

^^

miss sadiq! said...

thnxxxxx gila2!!
i likeee!! :))

seri said...

ohhhh, tak habis2 hubungan etnik yaww~

miss sadiq! said...

Sejarah yawwww. :p