.

people in black

Thursday, August 11, 2011

Vlogger.

Salam readers.


Hari nie aku nak share 1 video dari vlogger yang baru aku tau. Hihi. Name dia AmanWan. Video dia not bad jugak lah. Ada mesej yang dia nak sampaikan. Lebey kurang macam AnwarHadi, Matluthfi ngan AimanAzlan gak lar. Video bawah nie bagi aku memang sempoi and lawak lah. Haha. Jom usha-usha dulu. :)









Hehe. Amacam? Best kan. AmanWan nie sebenarnya pelukis komik jugak tau. Korang pernah dengar tak Komik-M? Dia salah seorang pelukis dalam Komik-M. Kalau nak tau lebih lanjut pasal nie, korang boley lah pergi kat SINI. Pastu kalau nak tengok lagi video-video AmanWan nie, ley pergi kat CHANNEL UTUBE nie.


Sekarang nie ramai betul vlogger. Tiba-tiba rase cam best plak kalau buat video. Boley cakap sorang-sorang depan kamera. Haha. :D


p/s: Tahniah kat member-member yang dah berjaya buat A-Level!
Nanti dah fly jangan lupe bagitau yerp. :DD

2 comments:

seri said...

eh tengok dia dalam kl gangster, lagi best ! lawak hehe

miss sadiq! said...

seri:yup! lawak gila dorg berlakon dlm tuh. kreatif2!