.

people in black

Wednesday, August 17, 2011

Menu bersahur.

Salam readers.

Pagi nie cam pecah rekod jer ouh. Guess what? Aku tak tidow balik after sahur! Haha. ^_^ Ecxited gila la kau. Hehe. Yer lar. Selalu asyik bangun lambat jer. Sekali sekala bangun awal-awal pagi aper salahnye ye dokk. Fresh! Patut la aku tengok orang yang bangun awal pagi nie kan, sentiasa fresh! Tenang jer rase. :)

Pagi tadi korang sahur aper? Makan banyak-banyak tak? Heee. :p Aku makan sepinggan lengkap gak lar. Tapi aku tengok family aku makan cam sikit jer. Nasi just besar tapak tangan jer. Sejemput jer. =___= Maybe tak syok kowt nak makan pagi-pagi.

Lauk peberet aku kalau time sahur kan kan, aku suke makan nasi dengan telur dadar. Pastu mak aku selalu gak lar masak udang goreng. Perghhh. Memang berselera la aku makan kan. Lauk tu pun dah cukup baek dah untuk aku melantak. Hihi. Aku rase aku suke makan telur lah. Pastu tambah kicap! Huhu. :D


Udang goreng (google)

Telur dadar (google)

p/s: Kalau time bukak puasa, saya suka makan kebab roti pita. Hee. :)

3 comments:

eykameow said...

ko tak tido sbb tu leh makan banyak masa sahur! HAHAHA tulahhh terkejut aku tadi tgok kau terpacak dpn lappy update blog! WAKAKA jap gi tido ah tuuuuuuu

seri said...

pehh berbuka, makan kebab beb?

hahaha, high taste nampak, mana asia punya taste ni ha?

miss sadiq! said...

eykameow: aku tdow lar. cume lambat jer. hoho.

seri: makan kebab kadang2 jer. bila teringin. hihi.