.

people in black

Thursday, September 2, 2010

awake

huh. hari nie memang penat. tapi aku tak tau aku penat sebab ape. haha. actually after habis kelas tadi, aku, aina, din and fadhlin pergi buka puasa dengan pmfst (persatuan mahasiswa fakulti sains dan teknologi). tak lupa juga kepada anak-anak yatim yang kami raikan. kesian mereka kan, tak ada parents. hope mereka semua tabah. sebelum iftar, ada tazkirah ringkas dari prof madya dr ishak kat dewan kuliah. huhu. nasib baik aku tak ngantok sangat time tu. hihi.
juadah berbuka boleh lah tahan. ada nasi goreng, bihun, mee goreng, kuew teow, buah tembikai and yang paling special ada bubur lambuk wei. huhu. bukan senang tau nak makan bubur lambuk kat sini. selalu nya aku makan time kat rumah jer. tu pun surau taman yang kasi. hihi. buka puasa ramai-ramai macam nie memang best! dapat rasa ar ukhwah antara kawan-kawan semakin erat. chewah. :)
kita kawan kan.
kita kawan kan.
hehe.
then bila dah balik bilik jer, mata aku nie rasa kuyu sangat. adush. memang tidur terbabas lah tadi. start tidur pukul 9 p.m, terbangun balik pukul 3 a.m ouh. nie terbangun pun sebab teringat ada assignment yang tak siap lag and kena submit tomorrow. haha! last minute kan? ahakz! :p
masalahnya bila dah bangun balik tuh bukannya aku terus buat keje. dengan pantas aku buka laptop and terus ke link "welcome to facebook"! hehe. tak habis-habis dengan fb. aissshh.
nie ar typical zaman sekarang. fb jer memanjang. kowg jangan nak tipu. kowg pun sama kan? hehe. keje tak sentuh lagi nie. dok sibuk lak post entry kat blog nie. alahai sadiq, leka nya anda!
alrite! jom buat keje sekarang! papai.

4 comments:

nur iema said...

assignmnt pe weh?? huhu

miss sadiq! said...

@nur iema inorganic chem weyh..

seri said...

baca laah entry, takyahhh buat kerja !!

miss sadiq! said...

Aku kalo boley nak jer sambung tidor balik. Haha.