.

people in black

Friday, September 10, 2010

salam lebaran !

alhamdulillah. 1 Syawal dah pun tiba. perginya Ramadhan meninggalkan kami umat Islam yang telah pun berpuasa selama sebulan. ehem ehem. puasa penuh ker? hehehehe. +_+ tahun nie family aku tak balik raya kat kampung pun. tak macam tahun-tahun lepas. tahun nie kteorg just beraya kat rumah sendiri jer kat shah alam nie ha. tapi tak apalah. at least ada lah juga pengalaman beraya kat rumah kan. urmm.
so hari nie boleh lah tahan suasana raya nyer. hihi. dengan malam semalam berhempas pulas mengemas rumah yang dah macam tongkang pecah ouh. haha. memang penat. sambil-sambil kemas semalam, terdengarlah takbir raya yang amat-amat menyentuh hati keras ku ini. isk3. serious takbir raya boleh buat orang touching tau. lagipun, amatlah jarang kita mendengar takbir raya kan. time raya jer la pun kita dapat dengar.

selamat hari raya!

kalau dah namanya raya kan, tak sahlah kalau tak bergambar kan. hehe. ada ker patut? patutnya minta maaf dulu ler. aiyo. =_=' sesi bermaafan pun berjalan seperti biasa. sadiq, jangan nangis. :'( lepas dah habis minta maaf, bergambar lah pula. huhu. rasa happy sangat-sangat sebab dapat tangkap gambar satu family. bukan senang nak gather ramai-ramai selalu. alhamdulillah first raya nie abang and kakak aku cuti. dapatlah spend time dengan mereka.

sadiq's family with my cousins :)

lepas tu pergilah kami satu family beraya rumah jiran pula. sambil melantak lemang yang telah dihidang. hehe. memang kami nie pantang sikit nampak makanan! hehe. jadi di kesempatan nie, saya ingin mengucapkan...

  • SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG MENGENALI DIRI NIE
  • AMPUN MAAF DIPINTA JIKA ADA TERGURIS OR TERKASAR BAHASA KER KAN
  • MAAF LAH YER KALAU AKU NIE TERLALU JAHAT SEPANJANG PERKENALAN AKU DENGAN KORANG SEMUA
  • SEMOGE RAYA NIE MEMBERI SERIBU MAKNA KEPADA KITA SEMUA

raya tahun nie kaler purple! :)

salam sayang daripada nor sadiqah roslan yang berada di Malaysia! :)

4 comments:

eykameow said...

phewitttttttttt. firstime tengok gmbr kau cun! (yg last tu) hahahahaha. ye sadik...aku pun rse best dpt kemas umah sme2 ngn kau! (sengaja x kemas awal2) hahahaha. and dpt beraya ngn adik ku yg tersyg nii... hehehehe. slmt ari raya dik! dh la smlm x mintak maaf ngn aku!!!

miss sadiq! said...

@eykameow muahahaha.. tima kaceh2.. huhu.. raye tahun depan kene kemas awal2.. haha!

seri said...

cewahhh sadiqq !!

miss sadiq! said...

KUi3. Picx saper tu haaa? LOL