.

people in black

Thursday, September 30, 2010

contest hari raya !

hari nie dah masuk syawal yang ke 23 sudah. alhamdulillah. suasana raya sekarang nie still ada lah sikit tapi makin pudar and luntur seperti terkena clorox! huh! ada kaitan ker? motif? haha! rasa suasana raya pun sebab sekarang nie kat u sibuk sangat buat jamuan raya! huhu. best ouh. dapat juga makan makanan free kan. hehe. by the way, hari sabtu nie pula ada jamuan raya kolej aku, Kolej Keris Mas! MANTOP! huhu. makin bermaharajalela ler perut aku nie. :p
based on my title entry, it's all about hari raya's contest. huhu. contest nie husnulkhotimah yang suggest kan kat aku. so, aku pun join jer. cam best pulak. huhu.

contest nie sis ezan yang buat. kalau kawan-kawan yang lain berminat juga nak join contest meriah nie, just terjah jer kat belog si gadis nie. segala information about this contest ada kat situ. huhu. jadi foto hari raya aku tak lah semeriah and seanggun orang lain. just biasa-biasa jer. aku tak pandai nak bergaya lah! hahaha! LOL :p


purple, colour feveret aku. :)


raya's pictures. :)
so, apa lagi yang anda tunggu. join lah contest nie. tarikh tutup 10 october nie. sempat jer lagi kalau nak join. hadiah pun lumayan tau bagi seorang gadis seperti aku nie. hehe. here are the prizes :
  • 4 helai shawl yang gojez + aksesori
  • 3 helai shawl gojez + aksesori
  • 2 helai shawl + aksesori
    menarik kan. kalau bertuah, boleh kumpul shawl banyak-banyak. hehe. selamat mencuba!

    p/s: eykameow, kira rose and syidora tak nak join ker? HEHE :p

6 comments:

nur iema said...

finally!! hahaha..cumel la 2nd pic 2..nk cubit pp leh x?? haha

bOo bOo said...

thanks dik sudi join :)
nanti ezan masukkan kat list peserta yea
good luck :)

sadiq said...

@nur iematembam kah pipi aku? haha! LOL

sadiq said...

@bOo bOook sis! thnx buat contest nie. huhu..

eykameow said...

10 october ehh? hadiah duit ke? kalau hadiah duit aku join. wakaka!

miss sadiq! said...

@eykameowbukan dpt duwet. dpt shawl lah. huhu..