.

people in black

Monday, September 6, 2010

bila kami bertemu kembali :)

salam readers !
apa perasaan anda yer kalau anda dapat bertemu and berjumpa sekali lagi dengan member-member yang dah dua tahun anda tinggalkan? tambah-tambah lagi dapat bersembang, bergosip, bergelak ketawa and mengutuk orang. haha! mesti lah best and teruja kan! huhu. macam tu lah apa yang aku rasa sekarang. :)

kelas 505

time 4 september lepas, ade reunion kelas 505 kat midvalley. huhu. asyik-asyik kat mid jer kan. keh3. bak kata irsyad, tu jer lah tempat yang semua orang senang nak pergi. hihi. betul tu irsyad. jadi nya, kami warga kelas 505 nie pun bersemangat waja lah kan nak pergi reunion and buka puasa sekali. aku dengan mira chong gerak sekali dari sogo. mak aih. penuh and ramai gila orang kat sogo time tuh. dah jadi cam pasar malam pulak aku tengok. serious ramai. so, jangan pergi sogo yer. haha!


sampai kat midvalley dalam pukul 2 lebih cam tu lah. tak sabar kowt nak jumpa mereka-mereka nie. huhu. then, group budak-budak lelaki pulak datang. huhu. makin tinggi-tinggi ouh dorang nie! shafiq jer makin "sihat". hehehe. yang lain makin kurus ma. kowg-kowg nie tak makan ker haaa? isk3.

jejaka macho? =_="

by the way, mereka tetap mereka yang aku kenal dulu. banyak sangat kan memories kita time kat taiping dulu. ada saat kita bergaduh, bermasam muka, berkelahi, buat kerja sama-sama, tiru homework orang, datang prep lambat. tidur dalam kelas, makan nasi lemak and macam-macam lagi lah. nak list kan semua memang tak habis. hehe. aku rindu korang sangat-sangat. rasa macam nak putar balik masa and return back to school. tink! ouh tak menjadi nampaknya. :(

nie antara mereka-mereka yang datang reunion hari tuh.

mira - shikin - aku - irsyad - syamim - nikfy - shafiq - azad

8 orang jer yang dapat pergi. yang lain majoriti dah balik kampung dah. sedih gak tak dapat nak jumpa yang lain. tapi tak apalah, pasnie ada 2nd reunion kowt. reunion raye! hehe.

buka puase sama-sama! :)

best ouh dapat sembang-sembang balik dengan classmates lama. dulu jarang pulak sembang nya. haha! kalau lah cikgu wan and cikgu salmiyah nampak keakraban kami time sekarang nie, mesti cikgu tak percaya kan. haha! apa-apa pun, kowg memang best lah! aku enjoy gila hari tu. and puas! :) hopefully, 2nd reunion nie menjadi lar k and harap-harap semua boleh pergi. :)



rindu korang semua! :')

3 comments:

masam.atie.manis said...

sadiq! best nye! :) hr tu isyad, jema, dyana jek tman reunion ktorang, hehe.. rindu taiping! :(

miss sadiq! said...

@masam.atie.manis huhu.. sebab tu lah esyad smgt nk wat reunion nie.. haha.. miss that all moments! :)

masam.atie.manis said...

sadiq! suke lagu sadiq neyh.. :)