.

people in black

Tuesday, August 31, 2010

i love her!

sadiq sayang tok a.k.a nenek saye !
terima kaseh sebab masak juadah berbuka puase tadi.
tok masak memang sedap sangat-sangat especially sambal ayam.
memang favourite sadiq lah.
tapi tadi takde sambal ayam. its ok. :)
tok..
tok jaga diri baik-baik tau.
kalau tok rasa tak sihat, tok terus makan ubat yer.
tok jangan buat kerja berat-berat sangat erk.
sadiq sedih bila tok cakap, "tok ni dah tua. badan selalu jer rase sejuk-sejuk."
tok janganlah cakap macam tu lagi.
tok..
tadi bila sadiq salam dengan tok,
sadiq dapat rasakan yang tok genggam tangan sadiq erat-erat.
rasa macam taknak lepas.
sadiq sedih bila duduk jauh dengan tok.
kan best kalau u sadiq dekat dengan rumah tok.
boleh sadiq jumpa tok hari-hari.
tok..
tok doakan sadiq berjaya kat ukm nie yer.
sadiq rasa down sangat-sangat kat sini.
tapi bila teringatkan semua nasihat yang tok dah pesan,
itulah yang membuatkan sadiq bersemangat balik.
akhir kata, terima kasih tok di atas segalanya!
sadiq sayang tok sangat-sangat! :')

5 comments:

shinichi emre said...

serius aq terharu giler...

diqie said...

@shinichi emreurm.. thnx amri! :')

Syidora :) said...

touching kott entry nii. kesian kau sadiq. good luck :) nty jumpa kt rmah yee. hehe. aku pun syg tok sgt2 :')

eykameow said...

aku lagi sedih . tok selalu dengan kita dulu kan.. bila dh besar...? emm rindu tok , syg tok :')

miss sadiq! said...

syidora n eykameow: KAMI SAYANG TOK ! :)