.

people in black

Friday, August 13, 2010

jom bukak puasa :)

alhamdulillah. hari nie dah masuk hari yang ke-3 bagi umat Islam menunaikan ibadat puasa. tapi sayang nya bagi aku, aku tak dapat nak puasa on the first day of Ramadhan. :( agak sedih di situ. tapi tak apalah kan. nak buat camner kan. hehe.
so petang tadi aku habis kelas dalam pukul 5 cam tu ler. then, terus bergegas ke kolej ungku omar untuk membeli juadah berbuka. huhu. makanan kat situ lagi better than my kolej sebab lagi banyak pilihan. sedap pulak tu. aku rase hari-hari aku beli kat situ kot. haha.
so delicious !
so malam tadi aku buka puasa sekali dengan member aku nie ha, minye! huhu. member lama dari kkb dulu. then jumpa kat taiping and lastly jumpa balik kat ukm nie ha. dunia nie memang kecik jer kan. hihi. tadi sembang punya sembang dari awal buka puasa sampai lah tak sedar dah nak dekat pukul 11. perghh. lama gila kot kteowg sembang! haha. rancak betul. last-last malam nie aku pergi tidur kat bilik minye. hehe. saja-saja temankan dia sebab roomate dia balik rumah. sekarang pun dah pukul 3 a.m. it's time to sleep. gudnite and jangan lupa bangun sahur yer kawan-kawan. :)

4 comments:

Syidora :) said...

kesian nye tak dpt puasa.. habes lah kau. ganti lg laa. haha :p tk dpt puasa, tp g beli mkanan mengalahkan org puasa. haha :p

diqie said...

@Syidora :)aku da pose lar skunk.. haha.. ko pown makan byk cakap owg! kah3!!

seri said...

terliur aku nak lunch !

miss sadiq! said...

Tibe2 aku pun rase lapar gak, :(