.

people in black

Wednesday, August 18, 2010

busy!

fuyyoo. dah lama dah aku tak online ouh. sebab wifi jaring nie lar buat hal. ade lar dalam seminggu jugak aku duduk termenung jer mengadap laptop nie without connected to the internet. perghh. rasa cam bosan gila kowt bila server down. huhh. lama gak aku menunggu dan finally, hari nie barulah dapat online. huhu. saya suke3.. :p
minggu nie aku agak kebusy-an cikit lor. penat betul ke hulu ke hilir sana sini tunggang terbalik. hah. ape aku cakap nie. *nonsense* malam tadi baru jer lepas habis meeting dengan group ko-k. kteowg kena siapkan 2 poster kemerdekaan untuk ko-k minggu nie. aiyo. letih sangat2. tiap2 malam kena turun siapkan poster nie. dengan kelas aku yang cam pack semacam jer. siyes penat giler tahap dewa. haha! tutorial? lagi ar. quiz? what the foooooddd??! errrr. need to be more struggle this time. ptptn? ouh, this friday wanna settle up everything. :)

sekarang dah pukul 2.30 am. tapi mata tak berapa nak ngantok sangat lak. maybe kejap lagi aku nak makan maggi. hehe. lapar! sahur ler katakan. hihi. nak harapkan aku bangun esok pagi memang tunggu kucing bercakap pown tak kan bangun gak aku nie. *pemalas!* by the way, lab report tak siap lagi. huh! ganggu betul ler report nie. =_=' spoil mood aku jer. k ar. enough for now. daa.

2 comments:

Anonymous said...

go go fighting !

miss sadiq! said...

Go diego go go!