.

people in black

Thursday, July 1, 2010

pemalas kah aku ?

sejak kebelakangan nie dah jarang dah update blog. bukannya sebab tak ada benda yang nak diceritakan. tapi sebab tak ada mood lah. huh. :(
4 julai nie aku dah kena daftar dah. tapi kan, barang-barang semua tak pack lagi. langsung! alahai. malasnya aku nie. dulu nak masuk u punya lah bersemangat. entah lar. mak pun dah banyak kali dah tegur, "bila nak pack barang nie? suka buat kerja last minute." acap kali dah aku dengar teguran tu. tapi aku still on9 jer lagi. hehe.


huwaaa.. bila mahu packing nie?

ok lah. start esok sadiq mule berkemas k! betul! hihi. kena tanam azam dan semangat baru nie. lepas nie dah tak boleh malas-malas lagi dah. kalau malas juga, teruk lah aku kena marah nanti. errr. tak dapat nak bayangkan. okies. out dulu yer. makan jap. papai. :)

2 comments:

eykameow :) said...

oiiiii. kemasla cepattt ! pemalassssssssss betul !!! HAHAHAHAAHA

miss sadiq! said...

@eykameow :)odw kemas ler nie.
huhu..