.

people in black

Thursday, June 24, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

wow! nie lah first tag aku yang maybe buleh membuatkan aku dapat free gift! hehe. readers pown mesti nak jugak kan. tag nie datangnye dari hanis amanina. thnx yer hanis coz tag aku. huhu.
giveaway nie mudah saje kawan-kawan. anda hanya perlu memberikan sebarang comment @ review tentang pinklolipops iaitu owner kapada blog ini. namenye sis ayu rosly. kalau kawan-kawan berminat nak masuk giveaway nie, boleh klik kat sini yer. :) yang paling best, 4 readers bertuah akan dapat gift dari sis ayu rosly. nak tgk hadiah2 nyew? let's check it out!

haaa. teruja x dengan hadiah2 tuh? kalau berminat, apelagik. jom la join ramai2. heee~

dear sis ayu rosly,

blog yang bertajuk pinklolipops nie cute lah. mule2 bile dengar name pinklolipops ingatkan gadis2 remaja yang empunya blog. rupenya sis kite nie yang punye. sudah berkahwin lagik 2. hehe. x pew sis. kekalkan keremajaan mu ya. hee~

sadiq tabik spring ngn sis coz dalam sibuk bekerja tu, sempat jugak kan menjahit. tak penat ker? hehe. nak layan hubby lagik. mmg penat kan. btw, ur kitten sume nye cute2. walaupown sadiq tak minat sangat kat kucing, tapi bile tgk cara sis jage kucing 2 menampakkan lagi sifat caring sis. huhu. bertuah hubby dapat isteri cam sis nie. :)

last but not least, semoge sis berjaye dalam ape2 yang dikerjakan yer. :)

wow. tibe2 lak rase cam cuak jew bile da jadi dewasa. nanti da susah da nak enjoy2. aiseh. selagi adew mase, kite enjoy dulu! hihi. daa.

lupe lak nak tag blogger laen. hihi. aku nak tag :

5 comments:

Syidora :) said...

sadiq, sorry tak dpt buat tag dr kau. busy gila. tapi, hadiah nye mmg best laahh! Harap kau menangg! Chaiyok2!

masam.atie.manis said...

t0l ni sadiq? bpe percent pluang dpt adiah? haha

miss sadiq! said...

syidora>>> haha! tima kaceh.

masam.atie.manis>>> kalo bertuah dapat lah kowt.
hehe.. :p

eykameow :) said...

aku nak buat ! wehh. owner blog tu dapat mention dari tag ko ni takkk? buat penat je join tapi dye tak tahu.

miss sadiq! said...

msti lah die taw..
da kasik link maa..