.

people in black

Saturday, June 12, 2010

tanda?

hehe. sajew jew translate kan mksud 'tagged' kepada malay version. haha!
( actually aku pown kureng pasti sama ada meaning tuh betol kew x. )
hehe. :p
this tag came from amyny. hee~ :)
1.Adakah anda happy sekarang?
hepi jew. lalalala~ nmpak x aku hepi? ahakz! :)))
2.Nyatakan warna yang anda suka.
purple
black+red
red+white
3.Pernahkan anda menerima tag?
yup2. huhu.
4.Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
byk sangat kowt. tapi the best things are MEMORIES. :)
5.Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.
x nak tag owg boley kah? keh3. :p tapi sesapew yg nak tuh, dialu-alukan yer. :)
6.Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
yeay! exactly! :)
7.nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.
saye x tag owg lor. hihi. :p
sekian, tima kaceh!

2 comments:

seri said...

haha jawapan tak memberasangkan !!

miss sadiq! said...

Tak reti nak jawab sgt lorh. Hahaha.