.

people in black

Wednesday, June 23, 2010

its all about the memories :')

hello blog! da lame kan aku x update ko. sowie la yer. lately busy cikit. byk bnde yang perlu dibereskan. huh! penat nye. *_*
antara perkara2 penting yang dah jadi sekarang ialah :
1) aku dah dapat result upu. aku dpt course dietician kat ukm bangi. 4 julai nie daftar di sane. tapi yang membuatkan aku sedih sebab course dentist yang aku mintak tak dapat lor. urm. mungkin DIA lebih mengetahui apa yang terbaek untuk aku kan. ALHAMDULILLAH. :)

ouh ukm

2) waktu 20 and 21hb lepas, aku dengan dak2 tepeng yang laen pegi ke maktab kesayangan kami tuh. hehe. amek sijil spm yang berabad dah lepas. hihi. perjalanan pegi sane mmg happening lah! suke sangat2! cube bayangkan yer, kteowg tidur dalam 1 hotel seramai 7 orang! haha! x ker gila name nye tuh. btw, it was fun! yang paling best dapat jumpe and sembang2 dgn cikgu2 semua. rindu pulak rasenye nak kembali ke alam persekolahan. :')


mrsm taiping

3) arinie pegi pulak hangout dengan mira aliaa dan intan. heee~ kami pergi lepak2 kat midvalley. mira ade ajak gak mmber2 die yang laen. kiteowg x tengok wayang pown. tapi kteowg men bowling. yahoo! men 3 games tuh. dahsyat x? hehe. murah kowt tadi. 3 games rm10 jer weyh. jimat! :p

beratnye bola nie :p

4) tadi bila da blk mid, singgah jap kat empire. hehe. rindu pulak rasenye kat tempat keje lame. gelato fruity. tym 2 adew atan and ayie. so sembang2 je la kan. then, makan kenny rogers! my turn! huhu. next months owg laen lak erk. kah3. maybe dah susah da mau dtg empire lagik coz da nak masuk u da nie. sedih lak. :(


5) surat tawaran dari ukm baru sampai arinie. tapi bukan smpai kat rumah aku. sampai kat rumah jiran yang dok kat hujung sekali. ayoyo. ade ker patut? posmen2. laen kali hantar surat tuh betol2 yer. naseb baeklah jiran aku pulangkan kat aku balek. kalo x, x tahu lar jadik ape. thnx yer jiranku! :)
6) tadi aku isi data2 kat cek. nak suruh abah tolong bank in kan. tapi kan.. alahai. abah marah aku ler. sbb aku gune liquid paper kat cek tuh sebab tersalah tulis. padan muke aku! bengong tol pi gune liquid buat ape?! ayoyo. dush3! mintak2 lar cek tuh still boleh bank in. kalo x melayang lar duwet aku. x nak..!
7) baru jew pas abes lawan game bola dengan along. isshh. aku kalah beb! benci bola! haha!
aissshh. da banyak lak aku merepek2 kat cini kan. hehe. nak rehat2 di rumah sementara maseh ade saki baki cuti sebelom masuk u. nak cuti lagik! huwaaaaaaaaa~ :(

10 comments:

Syidora :) said...

ayoyoo cik sadiq, byk nye pkare berlakuu. tp kau kuar g mid?! amboii, bukan main lg ehh! kecian ek, cek tu yg kau g liquid buat pee. adoyaii, mlpas duit akuu :P

miss sadiq! said...

duwet tuh aku x nak bagi kat ko pown ler.
hahaha!!

ZACK ENTRY said...

tahniah!belajar elok-elok k..=)

miss sadiq! said...

thnx a lot ZE ! :)

ashraf said...

sains makanan dan permakanan bukan dietician.... harap maklum.

miss sadiq! said...

ouh yekew. igtkan same.
thnx gtaw ya. :)

Arfix Ulala. said...

tahniah sadiq!

miss sadiq! said...

trimas arfix ulala..! :)

seri said...

tahniahh derr !

miss sadiq! said...

Thanx seri! Skunk dah jumpe pon ko kat ukm nie! Haha!