.

people in black

Monday, July 26, 2010

kalah tapi bangga!

semalam ada match football antara uitm shah alam dengan ukm. haha. sengit tu. match ni dibuat kat stadium uitm shah alam. tiba-tiba kan....

jeng jeng jeng

dari petang lagi hujan dah turun. mula-mula tak adalah lebat sangat pon. sampai malam jer, dushhhh. lebat seyh. dalam kepala aku ni dah fikir jadi ke match malam ni? and the answer is yes! the match is still going on. huhu.

penyokong ukm! hee~

tapi nak dijadikan cerita, aku masuk stadium masa half time. dengan harapan ukm dapat lah menjaringkan gol. tapi apakan daya, pasukan uitm telah membolot bola sebanyak 3-0 malam semalam. ayoyo. tak apalah. bukan nasib kami kot. TAPI, penyokong ukm masih berbangga dan bersorak sebab ukm dapat naib johan juga. hihi. thanx a lot kepada pasukan bola ukm yer! anda telah buat yang terbaik! walaupun kalah tapi kami kalah dengan bermaruah! :) tepuk tepuk sayang kepada pasukan bola ukm. hehe.

ukm's team! :)

by the way, alang-alang dah pergi uitm tu, sempat lah juga aku jumpa dengan member-member dekat sana. huhu. rasa happy jer dapat jumpa mereka kembali. rindu rindu rindu. :) thnx a lot tau kawan-kawan sebab sudi teman aku pergi jalan-jalan kat tempat lama ku ini. walaupun tengah hujan kan. hehe. and lastly kitaorg balik ukm around pukul 11 lebih macam tu lah. then sampai ukm pukul 1.15 pagi. mengantuk gila time tu. haha! daaa.

semalam abg 'qasim' pon pergi gak. haha! :)

6 comments:

eykameow said...

sape abang kassim kau ha??

masam.atie.manis said...

knape x lwn um?? haha

miss sadiq! said...

@eykameowmane boley bgtaw.. haha.. :p

miss sadiq! said...

@masam.atie.manishehe.. um xtaw cte lar pulak. keh3..

seri said...

aku tak bangga pun !

miss sadiq! said...

Sebab kalah ngn uitm weyh. Bangga la jugak sikit, Ngeh3. :p