.

people in black

Friday, December 24, 2010

tahniah kepada kau!

Salam readers.

Entri kali nie aku tujukan khas untuk budak yang baru dapat result nie. Hehe.
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
kau nak hadiah apa? cakap jer. wakakakakaka!
  • Tahniah yer NOR SYAHIDAH sebab dapat 7A's in your PMR !

  • Lepas nie, kena belajar dengan bersungguh-sungguh lagi.

  • SPM lagi penting!

  • Kau tak boleh challenge aku. Haha! :p

  • WE PROUD OF YOU!

  • Congratulation sista!

12 comments:

Taufik Shaharol said...

tahniah adik sadiq =)

Amanina said...

tahniah!! insya-Allah, spm leh straight As!!

eykameow said...

waaa untung nya ada otak pandai. takpe2 aku pandai bab lain. hahaha. btw tahniah buncit

shahjiehan said...

haih...pmr ke? nampak cam matang je~ akak die lagi matang kot~ lalallaa

Puteri Ummi Atilia said...

congrate ! :)

Syidora :) said...

weeee~ kau buat entry psl aku? >< aloo shoo shweeettt! HAHAHA :D thnks lah gendot. terharu aku :') SPM ni aku akn buat yg terbaik! lg baik dr kaaauu! weekk! c( : hehhee Thnks ya fr dis entry! :) luv u! :P

Kira Rose said...

terima ksih sadiq post pasal aku. terharu nye :)
(aku ckp bg pihak syida) HAHAHHHAHAHA :D

miss sadiq! said...

thnx sumer yg wish kat die. :)

Hariz said...

Tahniah adik SYAHIDAH :) Semoga terus berusaha untuk spm dan peringkat seterusnya :)

http://profhariz.com

miss sadiq! said...

hariz: thankz! :)

Mr.IX said...

tahniah2....

happy blogwalking & blog following.....!!

hit/follow me back ya klu sudi..... \^__^/

miss sadiq! said...

mr.IX: tima kaceh!