.

people in black

Monday, December 13, 2010

masihkah kau ingat?

Kau ingat lagi tak,
Masa first time aku masuk taiping, aku nie jarang cakap.
Orang ingat aku nie sombong.
Kau ingat lagi tak,
Time dalam kelas kita suka sangat makan coklat cadbury kat meja belakang.
Padahal cikgu tengah sibuk mengajar kat depan.
Kau ingat lagi tak,
Kita selalu pergi dewan selera sama-sama.
Tambah-tambah lagi kalau ada lauk ayam.

miss them ! :)

Kau ingat lagi tak,
Ada satu malam tu kau menangis sebab kau rindukan parents kau pergi tunaikan haji.
Aku tak tahu nak pujuk kau macam mana time tu. I'm so sorry.

Kau ingat lagi tak,
Kau penah tertidur kat katil aku after solat maghrib.
Aku nak kejut kau tapi tak jadi sebab aku tengok kau tidur lena sangat.

Kau ingat lagi tak,
Kalau makanan DS tak sedap, kita asyik makan maggi jer kat cube.
Dah macam makanan rutin pulak.

Kau ingat lagi tak,
Aku asyik duduk baring kat katil kau jer before pergi prep.
Sebab aku malas nak stretchkan katil aku.
Tapi kau tak marah aku pun.

best moment ever! :)

Kau ingat lagi tak,
Kadang-kadang kita nie asyik gaduh jer.
Small matters jer pun.
Tapi benda tu lah yang akan aku ingat sampai bila-bila.

Kau ingat lagi tak,

Kau selalu tolong selimutkan aku bila aku tertidur.
And time kau tengah selimut tu lah aku terjaga and bukak mata sikit.
Tapi kau tak perasan kot.
Kau ingat lagi tak,
Time last day SPM, kita mandi hujan kat belakang blok.
Best sangat-sangat time tu.
Kau ingat lagi tak,
Aku penah cakap yang kau nie BEST FRIEND FOREVER aku.
Dan aku akan pegang kata-kata aku tu sampai nafas terakhir aku!

hope that we can be like patrick and spongebob. :)

♥ thanks a lot FRIENDS! ♥

6 comments:

ciku manggis said...

hahaa...agaknya.berapa patah perkataan yg kite berdua pnah ckp kan???

shikinhssn! said...

awww..sadiq sweet. i know who.:)

Kira Rose said...

sedey nyee.. hahaha

miss sadiq! said...

ciku manggis: hehe. jarang bercakap lor. :p

shikin: sape lak shikin? ramai neyh. haha!

kira: sedeyh bangat. hihi.

seri said...

kau ingat lagi tak?

aku call ko tak angkat2x, aiyaaa~

miss sadiq! said...

Alolo. Aku ingat. Sowie friend. Ti i call u back. :)