.

people in black

Wednesday, January 26, 2011

we are under 18

Salam readers.

Wah! Berabad rasenye aku dah tak update blog aku nie. Lately busy gila kot. Paling busy time awal-awal tahun hari tuh. Perghhh. Sumpah penat and busy gila. Tapi takpe. Benda tu nanti aku cerita for the next entri ya. Tambah-tambah lagi dengan 'kelajuan' wifi kat blok aku nie ha. Serious lama ouh nak tunggu dia loading. Huh! =___="

So, bukan benda tu yang aku nak cerita actually. Hehe. Aku join satu contest nie tau. Contest dia agak menarik untuk kowg join and yang paling penting hadiah dia tu best ouh! Serious aku nak kot. Hihi. ^_^ Kalau kowg nak tahu dengan lebih lanjut lagi, boleh klik kat blog Syahir nie yerp.


Boleh klik atas nie untuk join k.
Nama pun WE ARE UNDER 18. Gambar pun mestilah gambar time muda-muda dulu yer. Haha! Sekarang pun still muda lagi yer. Age is just a number! Haha! Aduyai. Cepat betul masa berlalu eh.

Di zaman kegemilangan gadis-gadis manis. Ahakz!

Hehe. Gambar kat atas nie time kat maktab dulu. Time form 5! Waktu nie waktu yang paling bahagia gila untuk budak-budak SPM 2008! Haha! Lepas jer last paper physics habis, semua dah lega! Habis! Enjoy! Ada yang siap conteng-conteng baju sekolah lagi. Hehe. So ape lagi. Kiteowg pun snap ler picture nie sebagai kenang-kenangan. Gadis yang terlibat adalah:

  • aku

  • lien

  • shikin

  • sarah

  • meknis

  • azema

  • diyana

Memang happening lah time tu. Sampai panjat-panjat kerusi lagi. Hehe. Biasa ler. Dah merdeka! Memories time kat maktab dulu memang fresh lagi dalam ingatan nie ouh. Banyak betul kenangan. Pahit, manis, masin, tawar semua ada. Huhu. Kalau lah dapat undurkan masa, nak jer jadi student cam dulu balik. Tapi tak nak ada homework! Boleh? Hihi. :p

7 comments:

SyArk BudAk NaKaL said...

wah...posing bajet kena dera lah ni?? hehe best2... gudluck k

qaqa said...

mana y kena rotan??? xkan diri atas kerusi je kot hahha

miss sadiq! said...

SBN : mane ader cikgu dera student. nnt kene saman lak. hehe. btw, thnx!

qaqa : tak maen ler rotan2 nie. kah3.. berdiri dgn penuh bangge! haha!

eykameow said...

gengster gak kawan2 ko an! hahahaha btw goodluck!

miss sadiq! said...

eykameow: haha. gengster tapi hati baek! hehe.. TQ!

khalidahmacambaguss~O_o said...

mrsm mana dulu?

miss sadiq! said...

kkb dan taiping. :)