.

people in black

Tuesday, January 4, 2011

full of surprised

Salam readers.
Hari nie aku penat gila ouh. Penat buat apa pun aku tak tau. Haha! Yang pasti petang tadi ada first lab microbiology untuk sem 2 nie. Perghhh. Aku ingatkan best lah lab microbe nie. Rupa-rupanya penat gila-gila. Huh! Dah lar 3 jam kena duduk dalam lab tuh. Sakit mata aku asyik mengadap microscope tu jer. Huhu. Aku rasa lab amali kimia lagi better sikit kot dari lab microbe nie. Isk3. Aku lagi rela buat experiment titration! Haha! :p
Dear Mr.microscope, we'll be BFF from now on. =____="
Baru aku teringat. Time on the way aku nak pergi lab tadi kan, tiba-tiba ada seorang akak nie panggil-panggil nama aku. Aku pun pandang lah kan. Perghhhhh. Terkejut and terkedu aku kat situ ouh. Seseorang yang aku pernah kenal and pernah jumpa dulu !

Biar betul ? Aik ?
Rupa-rupanya yang panggil aku tadi tu adalah akak kepada bestfriend aku yang dah lama gila aku tak jumpa kot. Serious terkejut! Aku tak tau lah pulak akak dia study kat sini jugak. Dia tak pernah pulak bagitau aku yang akak dia ada kat sini. Urmm. Ingat lagi akak dia kat aku ouh. Padahal baru berapa kali jer aku jumpa dengan akak dia. Dia cam lagi muka aku nie. Huhu. By the way, thanks akak sebab tegur tadi. Tak perasan lak. Sorry sebab dapat sembang kejap jer tadi. :(
Tapi yang kelakar nya kan, akak bestfriend aku nie ingat aku amek course dentistry. Huhhh! Tu memang la impian aku ouh. Tapi nak buat caner, nasib tak menyebelahi aku. Dia mati-mati ingat aku amek dentistry sebab bestfriend aku cakap aku amek dentistry. Urmm. Lagi pelik. Takkan bestfriend aku tak tau lagi aku amek course apa? Maybe dia tak tau sebab dah lama tak jumpa kot. =____="
Urmm. Tu jer yang aku nak citer. Sekarang nak dekat kul 3.00 a.m. Esok ada kelas pukul 8.00 a.m. Aigo! Okies papai! :)
p/s: Esok ada kuiz kimia fizik lorhhh. +____+

Hey bestfriend, I miss u ! :')

9 comments:

nur iema said...

sadiq nk jd dentist ke? tp org ajak g cek gigi dia yg xnak! hahaha

IzyanKhalidah said...

dah laa mereka tuu kecik pastu selalunye name mesti nak pelik2.. aigoo!! ;(

miss sadiq! said...

nur iema: haha! aku taknak orang cek gigi aku. tapi aku nak cek gigi org laen. hihi..

izyan: tau xper. kecik bebenor. makin rabun lah aku. hehe..

Syidora :) said...

kesian nya tak dpt jdik dentist... lalalal~ :P
*sadiq2, aku dpt kls science stream! eerr... hahha

miss sadiq! said...

syidora: saje je taknak jadi. haha! blajar ar sains ko tuh. huhu..

eykameow said...

hey sistaa, i miss u too! hahaha *tibe2

miss sadiq! said...

eykameow: i miss u three. haha. :D

kiwi said...

gud luck kuiz ^^

miss sadiq! said...

kiwi:thanks! :)