.

people in black

Saturday, January 29, 2011

FERRARI vs VESPA !

Salam readers.

Entri kali nie aku nak story morry sikit kat kowg pasal events besar yang kolej aku buat dulu. Huhu. Events nie nama dia Temasya Gemilang Kolej Keris Mas or glamour name dia is TG2KM! Gah kan nama event nie! Hehe. Event nie berlangsung kat UKM. Mesti kowg pelik kan, apesal lah budak nie semangat gila nak citer pasal event kolej dia nie huh?

Actually, aku just a part of this big event. Aku jadi AJK Ekspo Pameran dan Jualan. Banyak gila kerja kena buat ouh. Serious penat wa cakap lu. Err.. Oppps sorry. Terkasar bahasa lak. :p Event nie dibuat time awal bulan Januari yang lepas. Sekarang baru nak mengupdate. Huh! =___=

Citer panjang-panjang pun tak best gak. So jom tengok pictures yang sempat di snap! :)

AUTOSHOW FERRARI












ROADSHOW VESPA






So amacam? Gempak tak? Haha! Nie salah satu program dalam event TG2KM nie. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Hopefully ada lagi events-events besar camnie! Huhu. Best gila ler kalau dapat ferrari sebijik bawak balik rumah. Hihi.
Hello buayafriend, can you give me one cool ferrari? :)

12 comments:

nanie said...

alahai..
lau dpt tu,mmg xtido mlm la..hihi

qaqa said...

yeaahhhh tu dia miss sadiq,,, mntax ferrari,, nga buayafriends hahaha,,
baru nk bg,, tp ble pkir,,buayafriend cancel laahh haha

niniem said...

huhuhu...cun gle keta tu~..
kalo dpt sebuah pun ok gak *berangan* :)

nelly said...

smart lah keretanya !

mijae said...

asal ade z4 jer mane m6?

schaze zainn said...

whoaa... ferrari merah itu saya punya..haha

=D

pinky said...

ferrari kaler pink tak de ke
hehehe. tengs visited my blog pinky 4llow awak

Amanina said...

kalau mintak ferrari kat bakal suami, agak2 over snagat tak? hehehehehe

achik ezam said...

woooooooowwwww ferrari!!!!

Kyra Hasman said...

sy tag anda

Mr. TN_SkY said...

Wow!...nice gile boleh buat event cmnie..autoshow ferrari lak tuu =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Mr. TN_SkY said...

Ops...lupe plak..SKY FOLLOW kamu k hee

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???