.

people in black

Sunday, June 19, 2011

We act like an artist. :D

Salam readers.
Malam semalam kan, actually tengah malam semalam kan, aku dengan member aku, Mira Yoshi sembang-sembang ar kat fb. Mula-mula sembang macam biasa jer. Pastu terus jadik luar biasa. Haha. Cer tengok neyh. :p

See? Luar biasa kan. Haha. Bak kate Yoshi, "Sadiq, kite nie dah macam artis femes pulak!" Huhu. Nie conversation untuk dua orang jer tau. Takde orang ketiga, keempat, kelima mahupun orang keenam. Haha. Target kiteorang just nak cecah sampai 500 comment jer. And we did it! :D
Then tengah hari tadi terkejut beruk Nadh and Wawa tengok wallpost kiteowg. Hihi. Lawak2. :p
Lastly, habis sembang sumer dalam kul 4.15 a.m camtu. Huhu. Memang jadi cam kelawar pulak dah. Huhu. Memang terbaek dari ladang! Peace yooo! :D
p/s: Semput.. Semput.. Semput.. Haha! :D

10 comments:

marisa said...

dahsyat kotttt :D

atie rahaman said...

Gileeee banyak coment/luar biasa neyh.haha :D

miss sadiq! said...

marisa n atie: hehe. sbb lame tak sembang. :D

liya alia said...

banyak gilaaaa komen..

ehh.. btw, wawa camin tu awek kuliah-mate saya lah.. kecilnya dunia.. hehe

Aimifiqa said...

mak aih, belambak ni., dah mcam artis la. hehe. ><

miss sadiq! said...

aimi: hehe. artis wannabe kowt. keh3. :p

qaqa said...

kene mintak autograp ko awal2 laa,, nanti ko dah pemez asyik kene sekat nga bodyguard je kang.. haha

miss sadiq! said...

haha. cepat2 mintak! nak sign kat mane neyh?? hahaha!

MIRA.ALIAA said...

sadiq rasa mcm star la ? :P

miss sadiq! said...

mira alia : see the leg la ali. haha! :p