.

people in black

Friday, June 17, 2011

SLOW. HAHA!

Salam readers.

Huhu. Lame sangat dah tak update blog. Banyak tul benda dah berlaku tapi malas pulak nak conteng-conteng kat sini. Hehe. Akan di update jugak nanti k. By the way, entri nie khas untuk sahabat kecik saye iaitu dr.mira yoshi! Hehe. Sowie tau mira sebab baru nak jawab tag ko nie. Dah bersarang lor blog aku nie. Hihi.

1. Plan hari ini
Nak maen game feberet! The Sims 3! Konfem tak bosan ouh. Hehe.

2. Lagu yang sedang anda dengar sekarang
Airplanes-Bob ft Harley Williams


3. Apakah perkara yang bakal/sedang berlaku yang membuatkan anda bahagia?
Bahagia eh? Confem-confem la holidei 3 bulan nie ha. Lame gila cuti nie. Jom lepak-lepak! Hee. :)


4. Apakah perkara yang anda malas sangat nak fikir atau peduli?
Musuh maybe. Errr.


5. Jika anda diberi peluang untuk ulang balik masa melampau, bila agaknya?
Zaman sekolah menengah dulu. Rindu nyer.. :(


6. Adakah anda sedang jealous dengan seseorang?
Buat mase nie takde lagik. Maybe lepas nie ader kowt. Haha.



7. Siapa yang anda rindu sekarang?
Member-member saye. :D



8. Apa yang boleh buat anda gelak guling-guling sampai air mata keluar?
Tengok Maharajawa Lawak! Haha. Pecah perut.


9. Jika bukan kerja/ kos yang anda ambil sekarang, apakah cita-cita sebenar anda?
Nak jadi doctor or dentist or pharmacist. =____='



10. When was your first couple?
Tak pernah couple la. Ahakz.



11. Sebut 3 ciri lelaki yang anda cari?
  • Mahir ilmu agama
  • Suka berlawak
  • Responsible



12. Apa 3 benda yang paling penting dalam relationship?
  • Kena jujur. Dont lie-lie yerp.
  • Kena setia. Jangan nain kayu tiga. Haha.
  • Always pray to Allah to maintain the happiness in the relationship. :)


13. Siapakah orang pertama yang anda akan cari untuk cerita susah senang anda?
Diary! Eh2, diary tu orang ker? +____+



14. Duit atau IC lagi penting?
IC. Duit pun penting gak. Hehe.



15. Anda lebih suka orang hadiahkan anda teddy bear ataupun chocolate?
Mesti ler teddy bear. Boleh jadi teman time tidow. Ahaks. :p


16. Siapa yang anda nak tag untuk jawab kuiz ni (8 orang)?
Huhu. Sape-sape yang nak buat dipersilakan. :)

TAJUK ENTRI KENE LETAK GELARAN KORUNK MASE SKOLAH DULU.

p/s: Thanks a lot YOSHI for tagged me! Toink toink toink! :DD

2 comments:

dr.yoshi lalaland said...

sadiq. sadiq. sadiq. sayang sadiq :)

miss sadiq! said...

mira mira mira! sayang kamOo jugek! :D