.

people in black

Wednesday, September 14, 2011

Bila bunga-bunga berkumpul

Salam readers.

Hari nie kan kiteowang dapat makan free. And yes! Sape tak suke makan free ye tak? Haha. My besties, Orkid ader buat makan-makan sikit kat bilik die tadi. Die jemput la member2 yang lain macam Cempaka, Seri, Kaktus, Zakiah, Lilly and Rafflesia datang makan kat bilik die. Tapi malangnya Melati tak dapat nak follow sebab die tengah jage atok die. Lilly, Kaktus, ngan Rafflesia pun tak datang gak disebabkan keadaan cuaca yang tidak mengizinkan.

Sedap gak Orkid dengan rummate die masak. Hee. Kiteorang makan laksa Sarawak tadi. Huhu. Dapat gak lar merase makanan dari Sarawak. Nak pergi sane jauh la pulak kan. =____=" Pastu ader kek lapis Sarawak, kek batik and KFC! Memang kenyang! Thanks a lot ya Orkid sebab ajak kiteorang datang tadi! Nice cooks! Thanks! :D

Laksa Sarawak

7 comments:

Aimifiqa said...

semua bunga2~ hiih sedap plak tgk laksa ni.

khairul said...

kombinasi yg menarik bila d mkn tu

Anonymous said...

zakiah TAK PENAH WUJUD LA BEDAH....ish2..bg nma elok2 ckit kt dia..sian dia soqg jabukan bungaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaa

seri said...

siapakah rafflesiaa? hm, zakiah dah dapat nama bunga dia, kekwa gituu ~

miss sadiq! said...

Aimifiqa: Laksa tu mmg sedap. Try la nnt. Huhu.

Khairul: Hehe. Makanan depan mate sumer nyer sedap.

Anon: Baeklah bunga kekwa oi. Haha!

Seri: Rafflesia is din. Zakiah dpt name baru.

luvly iema said...

aku chempaka erk?? hahaha

miss sadiq! said...

Luvly iema: Opkos la ko chempaka! Haha. :D