.

people in black

Thursday, April 29, 2010

ouh kenekan owg erk.

semalam aku kje full ma. letih2. 2 x pew lagik. nie lak kne kje ngn supervisor ku yg paling terhormat nie ha! hahaha! abg atan! huh! pergh.. seharian ngn die dua owg jew. die lak x abes2 ngn i-phone die tu ha. msg awek die kowt. huhu. so macam2 ler yg die sakat aku. ayoyo. taw ler aku sowg jew gurl kat ci2. huwaaaaaaa.

nak kene nie..! haha!

mule2, die minx aku watkan jadual kje. 2 ok lagi. pastuh tgh2 tulis 2, die men amek jew pen aku. hey u! da ler x ckp pape. lg die tersengih2 adew lor. err.. sabar2.

ok then nga x dew customer aku poown lepak2 ler jap tgk movie kat kdai speedy 2 ha. tgh best2 tgk nie, die dtg n hulurkan sampah kat aku suwoh aku buang. err. adew kew patot?? mentang2 ler aku tym 2 dok dekat ngn tong sampah. huh. sempat lagik die tersengih2 lagik. pergh. nak kene abg atan a.k.a suhairi nie. haha! aku pown x taw nape owg panggil die atan. name betol die x dew kaitan kowt. die kate name atan 2 adew ler sejarahnye tym kecik dulu. okies.

x lame pastuh, die blocking lak aku nye jalan. huwaaaa.. apekah??? biler aku ckap nak gi kuar jap, die wat2 lak x dgr. "ape nak gi mkan?" "ha? nak gi rehat?" sadiq nak pegi kuar jap ler abg atan oi. puas aku menjerit kat ci2. haha! nak kenekan owg sangat erk. dush3.

jap lagik aku kje. shif afternoon. minx2 ler arinie x disakat lagik. err. naseb baek eric ngn dickson adew kowt arinie. yeay! x berpeluang lah abg atan nak kenekan owg! kah3! pasnie aku ase aku kene letak notis nie kat sane. keh3..

especially to abg atan! :p
nak gi makan dulu. pastuh mandi n bersiap! tata! :)

2 comments:

seri said...

dia nak mengorat ko kot? aku terbayang zul tengok ko ari tu, yang siap suh ko tolong pegangkan beg.. huwaaa~

miss sadiq! said...

Dia memang suke sakat owg supervisor aku tuh. Haha. Zul tu ngade-ngade. Nak manje2 lak. Kah3!