.

people in black

Thursday, March 22, 2012

Hari nie hari awak.

Hari nie hari awak.
Awak mesti rase happy jer kan hari nie.
Sebab birthday awak hari nie.

Dulu, semangat jer saya nak tunggu tarikh nie.
Sebab saya tak sabar nak jadik orang first yang wish birthday awak.
Saya nak bagi awak happy.
Saya nak bagi awak rase dihargai.
Saya nak awak tau yang saya selalu ingat birthday awak.

Tapi sekarang..
Semua dah berubah.
Semua dah lain.
Awak mesti dah tak heran kan kalau saya tak wish awak.
Sebab awak dah ader someone special dalam hidup awak.
Awak mesti dah tak ingat saya dah.
Tapi its ok.
Saya tak kesah.
Itu hak awak.

Saya just nak cakap "Happy Birthdayy awak!"
Semoge awak berjaya mencapai cita-cita awak tu.
Jaga diri awak baik-baik yer.
Saya akan selalu ingat tarikh nie walaupun ia nya dah takde kaitan dengan saya lagi. :')


Dari saya,
Cadbury..

3 comments:

Kira Rose said...

kesian kau sadiq. wakaka :D
SPE LA TU YE ?

Syidora said...

kau suka buat entry sedih kan? --' May Allah bless you Sadiq :) La tahzan...

MIRA.ALIAA said...

Xrocklah -,-