.

people in black

Thursday, March 22, 2012

Congratez Kira Rose !

Salam readers.

Semalam, 21 Mac, result budak2 SPM 2011 dah keluar. Huhu. Kat fb semua dok kalut post status pasal SPM jer. Dah jadi trending kat twitter gak. And this post is dedicated to my little sista, Kira Rose!


Yah! Congratez for your good result in SPM 2011 ! Tak sia-sia mak berleter kat kau pagi petang siang malam. Haha. Cam tak percaya jer dengan result kau tuh. Kau meniru ehh??? Hihihi. Ape-ape pown, u did a great job sis! Kau dah buktikan kat semua orang yang kau pown boley berjaye and dapat result bagus-bagus gak.
*macam aku.. ehem ehem*


Alhamdulillah. :)

Semoge kau terus berusaha and jangan terlalu bangga diri pulak sebab nie baru result SPM. Banyak lagi cabaran kau lepas nie. Good luck ! :D

2 comments:

Kira Rose said...

TERIMA KSIH YA SADIQ PATRICK!!
HAHAHAH!

*mesti kau tak caya lagi kan, balik umh aku tunjuk slip ! ahhaha

Syidora said...

Semua orang tak percaya!!! Termasuk aku. Hahahha TAHNIAH YAHHHHHHHHHHHHHH!!!! :D